Riktig merking og koding er viktig. Vi vil her presentere våre løsninger innenfor merking, koding og salgsfremmende materiale.
Klikk for å endre bildeStikketiketter / strekkoder
Alle stauder leveres med stikketiketter. Etikettene er merket med strekkoder. I tillegg inneholder etikettene nødvendige opplysniger om planten så som norsk og latinsk navn, herdighet og bruksområde. Nødvendige filer for import til kasse, samt pdf fil for inscanning av varer blir sendt fra oss så snart varene er pakket og klar for sending / levering.
Tallkodemerking

Alle våre etiketter er merket med tallkode. Tallkoden skal gjøre det enklere å sortere plantene. Tallkodene gjenspeiler innkjøpsprisen på plantene og kan således benyttes til å etablere prisgrupper i utsalget.

Plakater
Vi kan levere plakater i A4 og A5 størrelse hvis dette er ønskelig. Plakatene inneholder bilde av planten, samt nødvendig informasjon om plantene. Dette er både salgsfremmende og forenklende i en hektisk salgssesong.
Klikk for å endre bildeEmballasje
Plantene leveres i kasser.
- Co09cm. = 24 stk. pr. kasse
- Co10cm. = 18 stk. pr. kasse
- Co11cm. = 15. stk. pr. kasse

Vi kan også levere planter i CC container.
- Co09cm = 15 stk. pr. brett
- Co10cm. = 15 stk. pr. brett
- Co11cm. = 8 stk. pr. brett
Transport
Vi har framforhandlet gode transportløsninger som er tilpasset våre kunders destinasjoner. Hvis dere ønsker å benytte dere av egne transportører så er det også fullt mulig. Transportør gir 40% rabatt på frakt av returkasser.

Kontaktskjema.
Fyll inn navn, e-post, samt din henvendelse. Vi besvarer hendvendelsene fortløpende.

Sissels Stauder leverer ikke stauder direkte til privatpersoner.

*
*
*

Tips en venn